Immulina + D3 to połączenie ekstrakt z owoców aceroli (w tym 25% witaminy C) i spiruliny (Arthrospira Platensis), beta-glukanu z ekstraktu z drożdży piekarniczych, cynku, selenu oraz witaminy D.- Spirulina wspomaga utrzymanie prawidłowej wagi ciała. Ekstrakt ze spiruliny dostarcza LCEPEEN wielkocząsteczkowy związek lipo-polisacharydowy.- Witamina C, z ekstraktu aceroli, wspomaga prawidłową funkcję układu odpornościowego oraz pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania naczyń krwionośnych. Witamina C z owoców aceroli znajduje się w kompleksie z bioflawonoidami (rutyną i hesperydyną).- Witamina D wspomaga prawidłową funkcję układu odpornościowego, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i w utrzymaniu zdrowych kości.Selen, w formie selenometiony, wspomaga prawidłową funkcję układu odpornościowego, pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie oraz prawidłowym funkcjonowaniu tarczycy.- Cynk w postaci glukonianu, wspomaga prawidłową funkcję układu odpornościowego. Jony cynku pomagają w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu węglowodanów oraz wspomaga funkcjonowanie układu odpornościowego.Zalecana do spożycia dzienna porcja1 kapsułka 1-2 razy dziennie w trakcie lub po posiłku. Popić szklanką wody.SkładEkstrakt z owoców aceroli, w tym 25% witaminy C; ekstrakt spiruliny (Arthrospira Platensis), ß-1,3/1,6-D glukan z ekstraktu z drożdży piekarniczych; cynk (glukonian cynku), selen (L-selenometionina); witamina D; otoczka kapsułki (żelatyna); stabilizator (fosforany wapnia), barwnik (dwutlenek tytanu); nośnik (sole magnezowe kwasów tłuszczowych); nośnik (celuloza mikrokrystaliczna).1 kapsułka zawiera: ekstrakt z owocu aceroli 160mg, w tym witamina C 40mg (50%)*, ekstrakt spiruliny 100mg, beta-1,3/1,6-D glukan 65mg, cynk 5mg (50%)*, selen 30µg (54,5%)*, witamina D 2,5µg (50%)*2 kapsułki zawierają: ekstrakt z owocu aceroli 320mg, w tym witamina C 80mg (100%)*, ekstrakt spiruliny 200mg, beta-1,3/1,6-D glukan 130mg, cynk 10mg (100%)*, selen 60µg (109%)*, witamina D 5µg (100%)**%RWS- Referencyjne Wartości Spożycia